Valborg
Ja idag är det minsann Valborgmässoafton! Och på valborg ska man fira in sommaren och våren men om man kollar ut känns det mest som höst då regnet öser ner här nere i Skåne. Idag har iallafall varit en vanlig skoldag för min del. Började 10.15 och slutade halv 14.30. Efter skolan cyklade jag inom ICA och handlade då jag har tagit på mig det ansvaret idag. Jag, min bror, syster och hennes pojkvän ska nämligen vara här hemma iväll, laga mat och mysa typ. Det blir hemmagjord lasagne och chokladfondant till efterrätt, mums!
Det är såklart många som ska festa idag och jag är bjuden till en fest dit många jag känner ska men jag vill helt enkelt inte. Är inte alls sugen på att festa och dricka även om man kan ha kul utan att dricka. Jag har mensvärk, är trött, det regnar och jag stannar mycket hellre hemma och har en mysig kväll. Hoppas dock inte att det kommer regna ikväll för det vore ju synd för alla som ska gå och kolla på majbrasor! För min del har valborg aldrig varit någon big deal, brukar spendera dem med min familj eller Erica. :) Men för många är det är ypperligt tillfälle att festa och supa men njaej... sparar mig hellre till Amandas 18-års fest!!
 
Nu ska jag byta om (blev genomblöt av att cykla hem i regnet) och göra en kopp te och plugga. Sen blir det en riktig tjock-kväll ikväll, nice hihihi. Ha en bra dag och valborg! :D
 
 
 
 
Kvällens meny blir någonting i denna stilen!