Min dag i + och -

God kväll på er! Tänkte köra en ”min dag i plus och minus” idag igen eftersom min dag har varit både upp och ner haha.. vi kör!

+ Har haft en bra smink / hår dag, alltid kul.

+ Kunde ha sovmorgon och göra pannkaksfrukost. 

+ Började en ny kurs idag, skönt med en ”nystart” i skolan. Kursen handlar om redovisning och ekonomistyrning, har iallafall lite koll på detta i och med att jag gick ekonomi på gymnasiet så det är skönt. 

+ Har varit sååå fint väder idag, använde till och med mina solbrillor idag eftersom solen sken. 

+ Ser fram emot en ledig helg!

+ Pratade lite med min bästis imorse och det är endast ca. en och en halv månad tills hon kommer hem, längtar sönder!!! Moster har hon blivit också, ååh!

 

- Spillde ut kaffe över min ”nya” Lexingtonskjorta (fick den av min syrra som knappt har använt den och den passar inte henne längre) l i skolan idag. Hoppas, hoppas, hoppas att det går bort för det är verkligen kaffefläckar över hela skjortan…tur jag hade mjölk i kaffet så att jag inte brände mig. 

- Min dator + mobil + tomma kaffemugg ramlade i golvet i slutet av föreläsningen när alla stressade ut ur salen. Det positiva är att både mobil och dator klarade sig men det var ändå pinsamt och stressigt. 

- Det har varit svinkallt idag trots solskenet och i all hast imorse glömde jag att ta vantar så mina händer frös ihjäl när jag cyklade till stationen. 

- Vi har ändrat klockan till vintertid vilket innebär att det blev mörkt mycket tidigare än vanligt, tråkigt!

- Saknar Max och kan inte träffa honom idag för min föreläsning börjar 8 imorgonbitti, segt. 

 

Köpte fina rosor efter tentan i fredags! Tentan gick för övrigt helt okej (tror jag..), nu återstår att se om jag blir godkänd haha. 
 
Mamma lagade god söndagsmiddag igår, danska fläskestek med tillbehör och sås, mums!
 
Min pannkaksfrukost imorse!
 
Seflie från imorse, det var alltså denna skjortan jag spillde kaffe över idag :(