GRATTIS BLOGGEN
Idag för exakt ett år sedan skrev jag första inlägget på denna bloggen! Tiden har sprungit iväg men det har varit ett roligt och lärorikt år. Det är kul att gå tillbaka i arkivet och kolla vad man har gjort under året, det är det bästa med att blogga, att man sparar massor av minnen som man annars hade glömt. Jag måste faktiskt erkänna att när jag skapade bloggen trodde jag inte jag skulle fortsätta med den så länge som jag har gjort, trodde jag skulle tröttna på att uppdatera men icke! Vissa perioder är uppdateringen sämre men överlag tycker jag ändå att jag har skrivit många inlägg och det är fortfarande lika kul. Nu under våren och sommaren här dock komma upp fler, roligare och mer inspirerade inlägg från min sida, känner att inspirationen inte har varit på topp på senaste tiden.. :( Men nu väntar massor av roliga grejjer så trots att jag kommer ha mycket och göra är jag övertygad om att uppdateringen kommer bli bättre, så håll ut!
 
För att fira lite tycker jag att vi blickar tillbaka lite på året som har gått:
 
 
 
Världens bästa vän och jag spenderade ett par mysiga dagar i  huvudstaden i somras <3
 
Min syster tog sin universitetsexamen! Kommer ihåg att när vi var där i Lund på hennes examensdag så var det första gången jag åt på en vecka (!!!), eftersom jag hade körtelfeber, herreguud vad dåligt jag mådde :(
 
Gjorde om mitt rum! Kommer knappt ihåg hur det såg ut innan men fult var det iallafall. Tycker mitt rum är så mysigt nu, litet men mysigt! :)
 
Alltså jag ger upp nu haha...Försökte hitta lite bilder från "highlitsen" från detta året men det är ju helt omöjligt när alla bilder var tagna med min numera stulna mobil, och smart som jag är hade jag ju inte sparat alla på datorn. :( Så om ni vill se bilder från min sommar eller när jag var i Stockholm först med klassen och sen med familjen får ni helt enkelt gå tillbaka i arkivet. Andra viktiga saker för mig som hände under det gångna året  var att jag tog av min tandställning, att jag fick ett nytt intresse (smink hehe) , så om ni vill läsa mer om detta får ni bläddra tillbaka.
Annars så får ni ha det så gött så länge så hörs vi! :D