Jag behöver vinna på lotto...
För just nu är det så mycket saker jag vill köpa! Behöver ett par nya jeans och en massa nya vardagströjor. Ska helt klart söka lite fler jobb nu till våren. :-)
Men nu över till det jag vill (inte behöver) ha allra mest, nämligen smink! Produkterna på bilden har jag lite cravings efter just nu.
 
Anastasia dip brow pomade, har läst SÅ mycket bra om den, vill dock inte har färgen på bilden, vill ha färgen "taupe" som är en kall, ljus nyans. Sen vill jag gärna införskaffa några fler borstar från Real Techniques, dessa på bilden skulle jag använt till highlighter och rouge/bronzer.  Och bara kolla på det fina läppstiftet från Gerard cosmetics! Bara hylsan är fin, men färgen ser ju också helt fantastisk ut, det är ett moisture lipstick. Två produkter från Mac vill jag också ha (vem försöker jag lura, vill ha alla produkter från Mac:)) Men mest vill jag ha detta prep+prime sprayet och ett pressat puder som motverkar glans. Sist men inte minst hade jag velat klicka hem en RIKTIG beautyblender, kör ju med en kopia just nu, men tror att orginalet är mycket bättre.
Så, nu kan vi konstatera att jag önskar att jag var gjord av pengar, men ska iallafall beställa hem några av ovanstående produkter, dem jag vill ha allra mest. Får fundera ett tag på det!
Ha det bäst!