Destination Stockholm
När det här inlägget kommer upp kommer jag att kliva på bussen till huvudstaden. Tänkte berätta lite mer om vad vi ska göra där!
Måndag-torsdag kommer jag att vara på skolresa med min klass plus samhällsklassen i Stockholm. Dock ska vi inte göra samma aktiviteter som samhällarna så vi slipper dem några dagar.. ;-) Haha nejmen det ska bli jättekul att vi åker med just dem för jag känner många från den klassen så det blir nog hur bra som helst!
Vi kommer besöka SVT, dramaten, moderna museet, Handelshögskolan och gå en kulturhistorisk rundvandring i Gamla stan. Det sistnämna ser jag kanske inte fram sådär jättemycket emot eftersom jag redan har gått en rundvandring i Gamla stan fast den hette spökvandring så det var ju lite roligare än en kulturhistorisk haha. Menmen, det blir ju massa motion iallafall! :-) Sen har vår kära mentor Evelina förberett en tävling som går ut på att man ska ta sig runt till olika platser i Stockholm fortast möjligt, det kommer bli sååå kul för jag känner att det kan gå bra, älskar ju Stockholm och känner mig ganska hemma där. Sen blir det nog lite shopping och god mat också eftersom vi har ganska mycket fri tid där. Alltså ååååh jag är så taggad, har inte riktigt förstått än att vi faktiskt ska till Stockholm, det är liksom första stora grejjen vår klass gör tillsammans, UF-mässan på Emporia i våras var liksom ingen big deal. Så jag ser verkligen fram emot den här resan, bara att komma bort och bryta vardagen ska bli väldigt skönt. 
Vi hörs när vi hörs, kraaam
 
Här är lilla jag uppe på Fjällvägen! Nästbästa utsiktsplasten i Stockholm enligt mig. Inget slår Monteliusvägen i solnedgången...*emoji med hjärtögon*....