Gekås
Hej på er!
Hoppas allt är bra med er, med mig är det fint! Har haft en lång men rolig dag uppe i Ullared med klassen. Vi var på studiebesök på Gekås som dock endast innebar en föreläsning på 45 minuter om deras verksamhet. Visst var det intressant men jag hade lite högre förväntningar. MEN jag klagar inte för det för då blev det mer tid till shopping. Jag hittade en hel del bra saker såsom trosor, ansiktsmasker, ansiktsrengöring, doftljus, hårprodukter och annat smått och gott. Det jag är mest nöjd över att ha fyndat är ett nytt mobilskal och en make-up organizer. Nu ska jag dricka en kopp te och sen fixa lite på rummet. Det blir till att gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag var uppe halv sex imorse, är måttligt sliten nu alltså. Ni får ha det så bra mina vänner! Puss
 
 
Har velat ha en sån här organizer länge för att få lite ordning på mitt smink och sen tycker jag även det är snyggt att ha på skrivbordet. Kommer dock inte ha just detta sminket i den men ni fattar grejjen. :)) 29 kr!!
 
Och detta mobilskal fick också följa med hem, så fint med marmor ju. På Gekås kostade detta 119 kr och på övriga marknaden kostar det 299 kr, fynd!